Cautare

67805 de rezultate pentru "baiatul care sa aruncat de pe podul vii din pitesti" (5.17 secunde)
Baiatul fin Daca asa se comporta Geoana in calitate de pierzator jalnic in 2009, cam ce-ar fi facut daca ajungea presedinte?
Saptamina trecuta am vazut una dintre cele mai "dragute" stiri, spun asta ca s-o fac pe naivul, cel putin pentru moment: un copil de patru ani a fost internat la Spitalul de Urgenta pentru motivul ca se afla in coma alcoolica.
In urma cu cativa ani, familia Oliviei Ster a fost marcata de tragedia mortii surorii vedetei Pro TV. Bolnava de cancer, aceasta s-a stins, lasand in urma un baietel de doar 5 ani.
Este baiatul meu, un baiat vertical, cu capacitatea de a face ce e bine pentru noi (Autor: ... Evident emotionat, acesta ne-a marturisit ca a plans in momentul in care presedintele tarii a facut anuntul. - Este normal sa ma incerce si astfel de sentimente.
Copilul de mingi lovit cu brutalitate de Hazard e bogat! Vezi cat a luat pe E-bay pentru haina in care era cand l-a batut jucatorul lui Chelsea: Baiatul de mingi lovit de Hazard in luna ianuarie a dat lovitura.
Antena 3 il da in judecata pe deputatul PD-L Cristian Boureanu, in urma altercatiei verbale care a avut loc luni seara, in cadrul emisiunii "Stirea zilei", intre acesta si moderatoarea Gabriela Vranceanu Firea.
Pleaca Ion din sat in America si devine John, mare om de afaceri. ... Toata lumea multumita il lauda pe John ce baiat bun este. Urmatorul an, la fel ofera 100 dolari cand revine in sat, lumea multumita, numai cuvinte de lauda pentru John.
Noi informatii socante despre Alexandru Ivan, baiatul roman de 14 ani impuscat la marginea Romei acum cateva zile. Tatal lui vitreg, persoana care l-a pus pe copil in calea pericolului, a vorbit pentru prima data cu presa italiana si a explicat ce s-a intamplat.
Alfie Patten avea doar 12 ani, cand el si prietena lui, in varsta de 15 ani, au conceput un copil. Luni, baiatul a devenit tatal unei fetite.
Directia pentru Protectia Copilului a inceput o ancheta, dupa ce baiatul de 14 ani al cuplului ar fi fost traumatizat in urma certurilor violente dintre parintii sai.
Ultima parte a slujbei de inmormantare este momentul des­partirii, al primirii ultimului salut, care se concretizeaza prin sa­rutarea cea mai de pe urma data mortului. La ultima "Slava..." a randuielii, mortul ii cheama pe cei prezenti pentru sarutarea cea din urma:
"De ce nu il schimba Puterea pe Geoana de la Senat?" Senatorul PSD Ilie Sarbu a aruncat, miercuri seara, o sulita otravita in directia lui Mircea Geoana, intrebandu-se retoric, intr-o emisiune la Realitatea TV, de ce nu mai vrea puterea sa il schimbe pe Geoana de la sefia Senatului si sugerand ca ar exista un interes ocult pentru mentinerea acestuia in functie.
In baza Legii 247/2005, proprietarii de teren agricol care il instraineaza prin vanzari sau donatii ori il arendeaza vor primi echivalentul in lei a 100 de euro/an/ha instrainat, respectiv 50 de euro/an/ha arendat, pentru terenurile mai mici de un hectar suma fiind proportionala cu suprafata.
Intre 29 mai si 3 iunie, Opera Comica pentru Copii ii asteapta pe cei mici impreuna cu familiile lor la cea de-a patra editie a Festivalului Opera Copiilor (FOC).
Lasindu-si ca limacsii mucozitatile pe postamentul statuilor ori de cite ori se iveste ocazie sa fie si o camera de luat vederi ori vreun aparat de fotografiat prin apropiere, multi dintre mai marii zilelor de ieri, de azi si de miine fac din orice eveniment prilej de sarbatoare.
Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura va intari controlul si inspectia piscicola pentru apele de pe teritoriul rezervatiei Biosferei „Delta Dunarii“ si pentru apele de munte, a decis Executivul. Potrivit hotararii date de Guvern, agentia a preluat managementul politicilor structurale in domeniul piscicol.
Diapozitive cu un extraterestru de la Roswell?
Circ de voie, X si 0 intre doua proiecte de hotarari votate, glume, amenintari cu ingradirea acesului presei in sala (ma rog, in cele doua camarute mititele din podul Primariei).
MEDIAFAX informeaza ca presedintele Traian Basescu implineste, azi, 4 noiembrie 2010, varsta de 59 de ani, in anii precedenti el sarbatorindu-si ziuade nastere de obicei alaturi de familie, iar pentru acest an fiind anuntata, pana la ora transmiterii acestei stiri, doar participarea sa la emisiuni la RRA si la B1 Tv.
De la tractoare, la terminal de vinuri.
google-analytics.com